„Rusai apstulbo, amerikiečiai apstulbo.“ Beprotiškas įvykis (Video)  ()

„Kariuomenės požiūriu viskas buvo padaryta aukščiausiu lygiu.“


Kovos Kursko srityje
Kovos Kursko srityje
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=QIAxm56LXJE

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-24 „Rusai apstulbo, amerikiečiai apstulbo.“ Beprotiškas įvykis (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kuopos vadas Dmitrijus Gluščenko sakė, kad Ukrainos pajėgų operacija Kursko srityje buvo šokas rusams. Niekas nesitikėjo, kad toks scenarijus įmanomas.

Kaip interviu žurnalistui Jurijui Romanenko sakė kariškis, žinia, kad Ukraina įsiveržė į Kursko sritį, fronte sukėlė vau efektą.

„Tai pakėlė nuotaiką ir kovinę dvasią. Apie tai aktyviai diskutavome tris dienas. O vėliau atliekame įprastus suplanuotus darbus. Mes jų turime daug, taip pat sekame, kas vyksta aplink“, – pažymėjo D. Gluščenko.

[EU+Kuponai] Fantastiški el. dviračiai, 390W garso sistemos, mobilūs lazeriniai graviruokliai, rekordinių kainų SUP irklentės ir kt. (Video)
7442 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „MOTUS City“ - 250W, 27,5 colių ratų el. dviratis

2) „Sculpfun iCube Pro Max“ - 10W mobilus lazerinis graviruoklis

3) „FunWater“ - rekordinių kainų SUP irklentės

4) „ULTIMEA Nova S70“ - 390W galios 3.1.2 garso sistema

5) „Ultimea Apollo S40“ - 2.2 kanalų soundbar'as

6) „Powdeom“ - 150W, 159Wh portabili energijos stotelė

Išsamiau

Jo nuomone, Kursko operacija galėjo būti rengiama aukščiausiu lygiu, atsižvelgiant į fronto būklę, ekonomiką, visuomenės nuotaikas, energetinę padėtį ir santykius su partneriais. D. Gluščenko mano, kad ataka prieš Kursko sritį buvo geras varijantas, siekiant pagerinti situaciją.

„Kariškiai atliko normalią operaciją. Jiems buvo pasakyta, jog reikia „atidirbti“, kad visus nustebintų. Operacijos tikslas iš principo buvo pasiektas: rusai apstulbo, mes apstulbome, amerikiečiai apstulbo... Ir tada jie (aukštoji vadovybė - red.) sėdi ir galvoja: „Kodėl mes taip padarėme? Koks strateginis tikslas? Ir braižo variantus: „Gal mums derėtis?“... Na, toks mano fantastinis vaizdas. Strateginiai tikslai nėra aiškiai matomi“, – pažymėjo jis.

 

Kariškis pridūrė, kad operacija buvo teisinga, nes mūšių perkėlimas į priešo teritoriją yra pagrindinis karo elementas. D. Gluščenko taip pat gyrė operacijos planavimą ir įgyvendinimą, vykusį be komentarų ir informacinio triukšmo.

„Manau, kad karinės operacijos lygiu ji buvo atlikta puikiai. Kariuomenės požiūriu viskas buvo padaryta aukščiausiu lygiu“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(0)
(128)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: