Rusams šokas. „Dėl manęs jie jus supjaustys“ (Video)  ()

Putino autoritetas tarp gyventojų mažėja.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas kautynių ​​Rusijos Federacijos Kursko srityje įkarštyje nuvyko į Čečėniją, norėdamas parodyti rusams, kad turi lojalių Kadyrovo kovotojų galimiems protestams numalšinti.

Tai interviu „24 kanalui“ pranešė Ukrainos prezidento patarėjas Mychailo Podoliakas.

„Ką daro Putinas, jis eina į Čečėniją ir sako: „Žiūrėkit, čia mano gvardija. Jie kovos už mane. Taip, jie gal ir nepasiruošę kautis mūšio lauke, bet dėl manęs jie jus supjaustys“. Nes pastaruosius 10 metų jie nuolat tai darė Maskvoje“, – pažymėjo jis.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3319 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

Anot pareigūno, tokie Putino veiksmai rodo, kad jo autoritetas tarp gyventojų mažėja, nes dabar jis griebiasi primityvaus gąsdinimo.

„Man labai patiko šis vizitas, nes jis kalba apie dominuojančios Putino įtakos mažėjimą. Ir tai Rusijos visuomenė supranta. Bet ar jie pasiruošę išeiti į gatves. Ne. Vietinis elitas tai supranta. Ar jis pasiruošę maištui? Ne. Bet viskas gali greitai pasikeisti“, – sakė Podoliakas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(6)
(114)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: