[ŽT] „Tai yra l. geras ženklas ukrainiečiams.“ Ką daro atkirsti rusai (Video)  ()

Tai yra labai didelė rusų karo kultūros dalis.


Ukrainiečiai Hostomelyje dar randa rusų numestų ir nesprogusių granatų
Ukrainiečiai Hostomelyje dar randa rusų numestų ir nesprogusių granatų
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hand_grenade,_found_in_Hostomel,_2024-08-17_(01).webp

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotosios pajėgos nuo seno garsėja tuo, kad labai daug vagia. Rusų kariai visais laikais plėšė civilių žmonių namus ir namo siuntė viską, ką tik gali panešti. Vagystės rusų kariams yra tokios įprastos, kad 2022 metais prasidėjus karui Ukrainoje jie patys filmavo save vagiančius. Užėmę praktiškai sunaikintą Bachmutą rusai filmavo gatves savo šeimoms pasakodami, kad tuose pastatuose dar yra sveikų televizorių.

Tačiau rusai vagia ne tik iš svetimų. Kursko regiono gyventojai skundžiasi, kad rusų kariai apiplėšinėja parduotuves ir evakuotų gyventojų namus. Ypač daug vagysčių pastebima Gluškovo apylinkėse – teritorijoje, kuri dėl sunaikintų tiltų per Seimo upę yra praktiškai atkirsta. Ir tai yra geras ženklas ukrainiečiams.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8423 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusų kariai čia apvaginėja parduotuves dėl dviejų priežasčių. Visų pirma, dėl to, kad jiems greitai ims trūkti atsargų. Tiltai per Seimo upę yra naikinami, jų likučiai greičiausiai nebetinka sunkiajai technikai. Taigi, rusai greičiausiai ima baimintis dėl to, kad jiems neužteks maisto ir paprasčiausių priemonių. Antroji priežastis – rusiškas godumas ir supratimas, kad tą teritoriją teks palikti. Rusų kariai greičiausiai ruošiasi bėgti, todėl skuba apvogti parduotuves dabar. Jei jie ketintų ginti tas gyvenvietes ir manytų, kad ukrainiečiai jų neužims, jie jų neapvaginėtų. Juk ukrainiečių atsitraukimo atveju visiems bus aišku, kad tai būtent rusai viską išvogė ir pėdsakų nuslėpti nebus kaip.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(1)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: