„Faktas ir yra faktas.“ Tai ateitis, kurioje gyvens Ukraina (Video)  ()

„Faktas ir yra faktas.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=854553170191096&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paklaustas, ar spec. operacija Kursko srityje galiausiai gali virsti kažkuo neigiamu Ukrainai, publicistas Vitalijus Prtnikovas atsakė: „Net jei įsivaizduotume, kad Ukrainos kariai bus priversti palikti šią teritoriją, tai pats šio proveržio faktas ir yra faktas. Ukrainos kariai gana ilgą laiką kontroliavo šią teritoriją, tai jau yra rimtas smūgis Rusijos Federacijos reputacijai, aš čia nematau jokių minusų“.

Vitalijaus Portnikovo interviu televizijos kanalui NTA galima žiūrėti „YouTube“.

Tai pergalė. Ukrainiečių rašytojas paaiškino, kodėl operacija Kursko srityje Ukrainai bet kokiu atveju baigsis sėkmingai: „Visos šios kalbos apie tai, kad kai kuriuos elitinius dalinius jie išsiuntė į Kursko sritį, o jie galėjo būti Donecko srityje, yra beprasmės. Tik pažiūrėkite, kiek mūsų karių užima Kursko srities teritorijos ir kiek karių šiuo metu yra dislokuota abiejose Donecko srities pusėse. Žinoma, tam tikrą skaičių karių buvo galima palikti ir Donecko srityje, tačiau dėl to nebūtume turėję placdarmo Kursko srityje. Kas geriau? Manau, kad geriau turėti tokį trampliną“.

Būtinas rinkinukas vasaros pramogoms. Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas ir galingos pompos
3706 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „ATJ-8666“ - puikios pompos

Išsamiau

Po to Vitalijus Portnikovas išsakė savo prognozę dėl karo pabaigos: „Ukraina dar gali patirti daug teritorinių nuostolių per šį karą ir ji dar gali išlaisvinti savo teritoriją. Tai tik pustrečių metų. Išmokite mąstyti 5-8 metų terminais, tada visa tai jums taps aišku. Rusijos ir Ukrainos konfliktas tęsiasi jau dešimt metų. Dvejus su puse metų vyksta didelio intensyvumo karas. Gali būti, kad konfliktas tęsis dar 10 metų, o gal šis konfliktas užsitęs dar 20–30 metų, o iš jų 5–8 metus gali tęstis didelio intensyvumo karas. Tai tikra ateitis, ne iliuzinė, o tikra ateitis, kurioje gyvens Ukraina. Jei galvoji apie šią ateitį, kurioje taikos nematyti, tuomet reikia išmokti gyventi karo sąlygomis“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(3)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: