[ŽT] Sprendimas priimtas. Žiaurus Putino kerštas  ()

Putinas nusprendė bausti.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Vladimir_Putin_in_August_2024#/media/File:Meeting_with_Acting_Governor_of_the_Kursk_Region_-_02.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ambasadorius Vašingtone Anatolijus Antonovas paskelbė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nusprendė reaguoti į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ataką Kursko srityje ir už tai atsakingi asmenys bus griežtai nubausti.

„Sakau jums nuoširdžiai, kad prezidentas priėmė sprendimą, esu tvirtai įsitikinęs, kad visi bus griežtai nubausti už tai, kas nutiko Kursko srityje“, – sakė Antonovas. Jis taip tikriausiai grasina Ukrainai, bet neabejojama, kad bus baudžiami ir rusų generolai.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9110 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ukrainos ginkluotosios pajėgos Kurską puola nuo rugpjūčio 6 dienos. Tada Rusijos generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas sakė, kad ukrainiečiai bus jau tuoj tuoj išvyti. Ramzano Kadyrovo karinė grupuotė „Achmat“ pabėgo, bet iki šiol kartoja, kad situacija stabili. Tuo tarpu Ukrainos veržimasis į regioną dar nėra sustabdytas ir greitu metu Ukrainos kariai gali užimti dar vieną didelį Kursko srities gabalą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(1)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: