[ŽT] Kerštas už Kurską. „Rusija priėmė sprendimą kaip nubausti Ukrainą“  ()

Vladimiras Putinas apkaltino Ukrainos kariuomenę.


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80_%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD_(20-06-2021)_(cropped).jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-29 [ŽT] Kerštas už Kurską. „Rusija priėmė sprendimą kaip nubausti Ukrainą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ambasadorius JAV Anatolijus Antonovas sakė, kad Rusijos Federacijos vadovybė tariamai apsisprendė dėl atsako į Ukrainos puolimą Kursko srityje.

Jo pareiškimą citavo prokremliška agentūra TASS.

„Nuoširdžiai sakau, kad prezidentas priėmė sprendimą. Esu tvirtai įsitikinęs, kad visi bus griežtai nubausti už tai, kas įvyko Kursko srityje“, – sako diplomatas.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Rusijos ambasadorius taip pat sakė neabejojantis, kad „visi į Kursko sritį įsiveržę naciai“ bus sunaikinti.

Anksčiau prezidentas Volodymyras Zelenskis pažymėjo, kad operacija Rusijos Federacijos Kursko srityje yra visiškai teisinga. Jis pabrėžė, kad tokiu būdu ukrainiečiai siunčia karą ten, iš kur Rusija jį atnešė į Ukrainą.

 

Be to, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas apkaltino Ukrainos kariuomenę bandymu smogti Kursko atominei elektrinei rugpjūčio 22-osios naktį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(36)
(-24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: