Lietuvos generolas apie rusų karius Karaliaučiuje: „Neapgaudinėkime savęs“  ()

Neturėtume apgaudinėti savęs dėl Karaliaučiaus.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Плакат_Z_95.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karaliaučiaus srityje pastebimas mažesnis Rusijos pėstininkų karių buvimas, ketvirtadienį pareiškė Lietuvos kariuomenės vadas generolas Raimundas Vaikšnoras. Kariškis tai aiškina Ukrainos puolimu Kursko srityje Rusijos pietvakariuose.

„Kai tik prasidėjo karas Ukrainoje, pastebėjome, kad daug įrangos ir (...) kai kurie kariai buvo perdislokuoti iš Karaliaučiaus. Kai tik jie grįžo po rotacijos, dabar matome, kad sumažėjo, bent jau pėstininkų karių“, – „Žinių radijui“ sakė R. Vaikšnoras.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9110 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vis dėlto generolas įspėjo, kad Rusija vis dar bando kontroliuoti Baltijos jūros regioną. „Neapgaudinėkime savęs, vadinamoji A2/AD oro gynybos sistema, kurią jie turi, yra stipri. Tai nepasikeitė“, – sakė jis. Todėl „turėtume išlikti budrūs ir stebėti, kas ten vyksta“, pridūrė jis.

 

R. Vaikšnoras pabrėžė, kad kol ukrainiečiai kovoja už Vakarų laisvę, Lietuva turėtų išnaudoti šį laiką savo saugumui stiprinti ir kiek įmanoma labiau remti Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(219)
(22)
(197)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()