„Ten buvo vadas...“ Ūžia visa Ukraina, kas nutiko  ()

Atlikęs užduotį, karys pabėgo anksčiau suplanuotu maršrutu.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=852801087032971&set=pcb.852801110366302

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-25 „Ten buvo vadas...“ Ūžia visa Ukraina, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karys, pravarde „Sidabrinis“, susprogdino „Štorm Z“ dalinio karininkų būstinę kartu su dalinio vadu, pranešė Ukrainos karinė žvalgyba. Dabar rusas kaunasi Ukrainos pusėje.

Kaip apibūdino Ukrainos žvalgyba, šių metų žiemą Rusijos dronų operatorius, pravarde „Sidabrinis“, užmezgė ryšį su Ukrainos pusėje kovojančiu „Rusijos laisvės“ legionu. Kaip jis pats sakė, bendradarbiauti jį paskatino „sistemingi karo nusikaltimai ir kiti vadovybės vykdomi nusikaltimai, įskaitant neteismines egzekucijas, mušimus ir turto prievartavimą“.

Būtinas rinkinukas vasaros pramogoms. Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas ir galingos pompos
3707 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „ATJ-8666“ - puikios pompos

Išsamiau

Šio bendradarbiavimo dėka Ukrainos pusė gavo vertingos informacijos apie Rusijos karių buvimo vietą, karių skaičių ir ketinimus konkrečioje fronto linijos zonoje.

Bet tai dar ne viskas. „Sidabrinis“ patogiu momentu įmetė granatą į „Štorm Z“ dalinio būstinės ventiliacijos angą. Būstinėje miegojo dalinio vadas ir kiti rusų karininkai.

„Ten buvo apie 15 žmonių. Šiame kambaryje tiesiai virš lovos, kurioje miegojo vadas, buvo vamzdis. Jis buvo nukreiptas į gatvę, šalia įėjimo, todėl nusprendėme ten mesti granatą ir leisti jai sprogti šalia jų“, – sakė jis.

 

Atlikęs užduotį, rusų karys pabėgo anksčiau suplanuotu maršrutu ir pateko į Ukrainos kontroliuojamą teritoriją.

Dabar rusų savanoris įstojo į „Rusijos laisvės“ legioną. Būtent „Rusijos laisvės“ legionas, be kita ko, šių metų kovą ir gegužę įsiveržė į Rusijos Federacijos teritoriją ir kovėsi su Ukraina besiribojančiose apylinkėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(0)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: