„Per 1 ataką sunaikinti 6 Su-34.“ Ukraina paleido karo monstrą (Foto)  ()

Lengvieji angarai tik apsaugo lėktuvus nuo lietaus, dulkių ar vėjo ir karui netinka.



© JanR210 (Asmeninis albumas) | https://x.com/JanR210/status/1826475567308218710/photo/2

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-25 „Per 1 ataką sunaikinti 6 Su-34.“ Ukraina paleido karo monstrą (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai bepiločiais orlaiviais su specialia kovine galvute atakavo Rusijos Marinovkos oro bazę Volgogrado srityje. Atakos metu ukrainiečiai greičiausiai sunaikino mažiausiai šešis lėktuvus Su-34.

Ukrainiečiai panaudojo naujas kovines galvutes, kurios yra panašios į tas, kurias naudoja amerikietiškos M30A1 GMLRS raketos, dengiančios didelį plotą volframo skeveldrų kruša. Dronas greičiausiai buvo užprogramuotas sprogti ore, kad būtų maksimaliai padidintas jo smūgio plotas.

Atrodo, kad šią teoriją patvirtina nuotraukos, kuriose matyti po apylinkes išsibarstę mažyčiai rutuliukai.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Kaip pripažįsta rusų karo tinklaraštininkas „Fighterbomber“, lengvieji angarai tik apsaugo lėktuvus nuo lietaus, dulkių ar vėjo ir karui netinka, neskaitant maskavimo efekto. Jų dėka, naudojant palydovines nuotraukas nėra tiksliai žinoma, kiek lėktuvų yra oro bazėje, todėl taip pat sunku patikrinti atakos padarinius, jei angarai nebuvo visiškai sunaikinti.

 

Tikrą apsaugą gali suteikti tik gelžbetoninės pastogės, kurios yra labai brangios ir įveikiamos tinkamomis priemonėmis (skvarbiomis kovinėmis galvutėmis). Tuo tarpu, kaip prisimena „Fighterbomber“, net lengvi angarai Rusijoje yra reti, o esantys Marinovkos oro bazėje turėjo būti savanorių dovana.

Tokiu atveju vienintelis būdas padidinti apsaugą – uždengti juos smėlio maišais arba uždengti žemių krūvomis, jeigu jų konstrukcija atlaiko tokią apkrovą. „Fighterbomber“ nežino, ar užpultoje oro bazėje tokios idėjos bent buvo svarstomos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(4)
(89)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: