„Ten buvo 30 naikintuvų. Evakuoti nepavyko“ (Foto)  ()

Ukrainiečiai efektyviai užkerta tam kelią.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Alex Beltyukov (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Russian_Air_Force_Sukhoi_Su-34.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-26 „Ten buvo 30 naikintuvų. Evakuoti nepavyko“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskelbtos palydovinės nuotraukos, kuriose matyti Ukrainos bepiločio orlaivio atakos prieš Rusijos Marinovkos oro bazę Volgogrado srityje padariniai. Nuostoliai gigantiški. Nukentėjo lėktuvai Su-34, kurie yra labai svarbūs Maskvos operacijoms.

Rusams nepavyko laiku evakuoti visų maždaug 30 ten stovėjusių lėktuvų. Buvo išgelbėti tik tie, kurie galėjo skristi, o kiti, pvz., kurie buvo remontuojami, buvo sunaikinti arba rimtai sugadinti.

Verta paminėti, kad dalis lėktuvų oro bazėje buvo patalpinti lengvuose angaruose, užtikrinant tik apsaugą nuo lietaus ir dulkių. Dėl to rusai visada privalo evakuoti orlaivius, kai tik aptinkami bepiločiai orlaiviai, nes didžioji oro gynybos dalis yra fronto linijoje arba šalia jos, o ne oro bazėse, nutolusiose už kelių šimtų kilometrų nuo kovos zonos.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3325 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

Nuotraukose aiškiai matyti visiškai sunaikintas lėktuvas Su-34. Taip pat pro angare kairėje pusėje esančią angą matosi Su-34 ar Su-35 būdingo sparno fragmentas, kas leidžia manyti, kad ir šis lėktuvas buvo smarkiai apgadintas.

Be to, trečiajame angare buvo dar vienas Su-34. Kai kurie komentatoriai atkreipia dėmesį, kad galėjo būti sunaikinti šeši orlaiviai.

Išpuolį komentavęs Rusijos karo tinklaraštininkas „Fighterbomber“, pabrėžė, kad rusams pavyko išsaugoti visus skraidyti galinčius orlaivius, o tie, kurie neveikė, pavyzdžiui, dėl atsarginių dalių trūkumo, buvo sunaikinti. Tai rimtas nuostolis Rusijai, kuri kovoja su naujų lėktuvų gamybos problemomis. Sugedusius lėktuvus, kurie gali būti naudojami kaip atsarginių dalių šaltinis eksploatuojantiems orlaiviams, yra daug lengviau taisyti. Tačiau ukrainiečiai efektyviai užkerta tam kelią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(0)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: