„Jokų apribojimų. Tai ne HIMARS.“ Rusijai smogė galingiausias Ukrainos ginklas (Video)  (1)

Dega rusiškos amunicijos sandėlis.



© Osinttechnical (Stop kadras) | https://x.com/Osinttechnical/status/1827129635181568364?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1827129635181568364%7Ctwgr%5Eca2cdb896ad6b3cb426d2a20501a567

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida praneša, kad buvo užpultas amunicijos sandėlis Voronežo srityje, Rusijoje. Ukrainos raketos į objektą smogė penktadienio vakarą.

„Gyventojai praneša apie amunicijos sprogimus. Viskas pagal planą“, – soc. tinkle „X“ rašo Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenka.

Anot Rusijos žiniasklaidos, Ukrainos sparnuotoji raketa „Neptūnas“ pataikė į amunicijos sandėlį Ostrogožske (Voronežo sritis). Apšaudymas sukėlė sprogimą ir gaisrą.

Informaciją apie apšaudymą patvirtino Voronežo srities gubernatorius Aleksandras Gusevas:

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8487 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Voronežo srityje tarnaujančios oro gynybos pajėgos ir elektroninio karo ištekliai sunaikino ir nuslopino dar keletą bepiločių orlaivių kamikadzių“, – rašė jis.

Teigiama, kad gaisrą sukėlė numuštų dronų liekanos.

Jei HIMARS turi ribojimų dėl smūgių Rusijos teritorijoje, tai „Neptūnas“ jų neturi visiškai.

Primename, kad „Neptūno“ raketa yra priešlaivinė, bet Ukraina ją modernizavo, kad galėtų naudoti ir kitais atvejais. Būtent tokią modernizuotą „Neptūno“ raketą pagal pirminę informaciją ukrainiečiai paleido į okupantų amunicijos sandėlį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(0)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: