[ŽT] Rusiška gynyba. Kursko atominė elektrinė neįtikėtinomis priemonėmis ruošiasi ukrainiečių atėjimui (Video)  ()

Nors ukrainiečiai nerodo didelių ambicijų užimti Kursko atominę elektrinę, Rusijos propaganda bando paskelbti, kad būtent ji yra pagrindinis ukrainiečių tikslas.


Kursko atominė elektrinė
Kursko atominė elektrinė
© RIA Novosti archive, Sergey Pyatakov (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Kursk_Nuclear_Power_Plant#/media/File:RIAN_archive_341199_Kursk_Nuclear_Power_Plant.jpg/2

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sakė, kad ukrainiečiai jau atakavo Kursko AE. Be to, Rusijos propagandos kanalai skleidžia gandus, kad Ukrainos kariai bandys išmainyti Kursko AE į Zaporižios AE. Ukraina iš tikrųjų nerodo didelių ambicijų užimti šį objektą. Ir, tikriausiai, ne šiaip sau – Ukrainos tarptautiniai partneriai neigiamai žiūrėtų į Ukrainos pradėtus karinius veiksmus atominės elektrinės zonoje.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Bet propagandos mašina sukasi, bandydama diskredituoti ukrainiečių veiksmus Kursko srityje. Dabar Kursko AE pasirodė ir tokios apsaugos priemonės:

 

Rusijos režimas yra giliai religingas. Maskvos patriarchatas yra visiškai pavaldus Kremliui ir yra nuolat naudojamas šnipinėjimui ir nuomonės formavimui. Ir atominių elektrinių apsaugai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(46)
(5)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: