„Tai nesibaigs.“ Drebinanti žinia (Video)  ()

Karo ekspertas išvardijo kryptis.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=854740603505686&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kursko operacija yra pirmasis didelio masto operacijos etapas, manau, kad tai nesibaigs: tai tik pradžia didesnio masto veiksmų ir judėjimų, kurie gali vykti fronto linijoje“, – užtikrintai pareiškė Olegas Ždanovas.

Olego Ždanovo interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Karo ekspertas išvardijo kryptis, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos galėtų smogti kitą smūgį rusų okupantams: „Sunku pasakyti, ar tai bus Briansko kryptis, Belgorodo kryptis, ar tai bus kažkoks flango puolimas Donecke. Gal kažkur regione, gal Pokrovske. Ten Rusijos Federacija giliai įsibrovė į mūsų gynybą. Kodėl nepasinaudojus, jei yra galimybė“.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9172 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Tai gali būti Zaporižios kryptis, Dniepro kryptis. Tai gali įvykti bet kur, bet neabejotina, kad vienas iš Kursko operacijos tikslų buvo ištempti Rusijos kariuomenės pajėgas ir priemones per visą frontą arba atskirose kryptyse. Dėl to nekyla jokių abejonių. To negalima vadinti diversiniu manevru, nes operacijos Kurske mastai leidžia manyti, kad tai yra visavertis kokios nors didesnės operacijos etapas“, – reziumavo Ukrainos kariuomenės karininkas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(2)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: