[ŽT] „Bet jei mums nepavyks užbaigti šį karą…“ Aukščiausiu lygiu. Ukraina skelbia, kas laukia Putino  (1)

Zelenskis pasiuntė perspėjimą Putinui.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=855410846771995&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Ukraina darys viską, kad priverstų V. Putiną nutraukti karą diplomatinėmis priemonėmis, o jei nepavyks, ginkluotosios pajėgos bus pasirengusios išstumti priešą iš šalies.

Prezidentas tai pasakė per bendrą spaudos konferenciją su Lenkijos prezidentu Andrzejumi Duda ir Lietuvos premjere Ingrida Šimonyte, praneša „Ukrinform“.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3538 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Karo pabaiga gali būti pasiekta tik atkūrus Ukrainos teritorinį vientisumą ir užkirtus kelią pakartotinei V. Putino ir Rusijos agresijai. Padarysime viską, ką galime, kad V. Putinas diplomatinėmis priemonėmis užbaigtų šį karą, kad pirmiausia būtų mažiau aukų. Bet jei mums nepavyks, jei, tarkime, mūsų partneriai susilpnės ir neatsilaikys tvirtai ir atkakliai prieš Putino agresiją ir prieš jį kaip vagį, padarysime viską, kad mūsų kariuomenė būtų pasirengusi sąžiningai išstumti Putiną iš mūsų šalies – mes būsim priversti tą padaryti jėga“, – pabrėžė V. Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(202)
(1)
(201)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: