„Prašys daugiau nebombarduoti Rusijos karių.“ Neįtikėtina ką pasakė Zelenskis (Video)  ()

Zelenskio atsakymas buvo netikėtas.


Volodymyras Zelenskis
Volodymyras Zelenskis
© ҐРУНТ (Stop kadras) | https://x.com/grntmedia/status/1827395434085585358

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-28 „Prašys daugiau nebombarduoti Rusijos karių.“ Neįtikėtina ką pasakė Zelenskis (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda patikino, kad paprašys savo kolegos ukrainiečio Volodymyro Zelenskio nešaudyti į rusų karius, jei šie nuspręstų pasitraukti iš Ukrainos.

Tai jis pasakė Kyjive vykusioje spaudos konferencijoje su prezidentu Volodymyru Zelenskiu ir Lietuvos ministre pirmininke Ingrida Šimonyte, praneša „Europejska pravda“.

Duda priminė laikus, kai Lenkija išėjo iš sovietų įtakos zonos, tačiau šalyje vis dar buvo sovietų kariuomenės.

„Per kelerius ateinančius metus jie paliko Lenkiją. O mes per demonstracijas šaukdavome tokį šūkį: „Sovietai, namo!“. Ukrainiečiai taip pat turi tokį šūkį, bet jis susijęs su Rusijos karo laivu“, – sakė jis.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X4“, „Mecpow X4 Pro“)
3300 3

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-09-03

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X4“ ir „Mecpow X4 Pro“ modeliai

Išsamiau

„Jei kas nors užpuola kitą žmogų, turi atsižvelgti į tai, kad bus sumuštas. Bet jei atsitiks taip, kad rusai padarys tai, ką turi padaryti, t. y. grįš namo, o rusų kariai paliks Ukrainą ir ukrainiečių kariai juos užpuls, tada aš būsiu pirmas, kuris pakels telefoną, paskambins Volodymyrui Zelenskiui ir pasakys: nebombarduokite jų, kai jie eis lauk. Palikite juos ramybėje, leiskite jiems grįžti namo. Galiu tai pažadėti Rusijos kariams“, – sakė Lenkijos prezidentas.

 

Į tai V. Zelenskis juokdamasis atsakė: „O jei bus „užimta“? Taip būna: jūs pats prezidentas ir aš prezidentas. Taip gali nutikti, kad jūs skambinate, o pas mane „užimta“.“

Tačiau Duda pabrėžė, kad skambins tol, kol prisiskambins.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(2)
(126)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()