„Tai keičia karo eigą.“ Iniciatyva Ukrainos rankose  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos perėmė iniciatyvą mūšio lauke.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=854293383550408&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos primetė iniciatyvą Rusijos užpuolikams, atidarydamos naują frontą Kursko srityje, pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nacionalinio saugumo, gynybos ir žvalgybos komiteto sekretorius, Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) pulkininkas Romanas Kostenko, praneša „Comments“.

„Gali būti keli Ukrainos pajėgų veiksmų Kursko srityje raidos variantai. Pirma, galime tęsti puolimą. Tai priklauso nuo mūsų rezervų, pajėgumų, taip pat nuo to, kaip priešas perkels savo rezervus. Priešas šiek tiek perkelia, bet vis tiek jis neturi galimybių sustabdyti fronto. Svarbiausia, kad mes žengiame į priekį, plečiame placdarmą. Atitinkamai pirmas variantas – galime žengti toliau. Antrasis variantas – sustojame, užsikasame, sudarome gynybos linijas ir jas išlaikome“, – komentavo Romanas Kostenko.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8442 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pasak SBU pulkininko, Kursko operacijos tikslas yra tas, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos primetė savo veiksmus priešui kita kryptimi, o tai labai svarbu kare.

 

„Tai visiškai keičia karo eigą. Rusijai dabar reikės prisitaikyti. Matome, kad rusai prioritetą teikia Donecko regionui, o ne savo žemėms. Tačiau Kursko operacijos pasekmės dar priešakyje, ir jos bus pražūtingos Rusijai“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: