„Paralyžiuota visa Rusija.“ Dešimtys atakų vienu metu. Prasidėjo grandiozinė Ukrainos operacija  ()

Visi atakuojami Rusijos ištekliai remia ir finansuoja karą prieš Ukrainą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© serbuxarev (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/street-city-building-moscow-russia-4630827/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paralyžiuota visa Rusija. Dešimtys atakų vienu metu. Ukraina pradeda neregėto masto operaciją.

Ukrainos žvalgybos specialistai atakavo Rusijos mobiliojo ryšio ir interneto tiekėjus, taip pat informacijos išteklius ir didelių Rusijos pramonės objektų saugyklas debesyje, remdamasis šaltiniais praneša „Babel“.

Įsilaužėliai paveikė 33 pramonės objektų serverius ir 283 aptarnavimo kompiuterius, sunaikino 15 debesijos ir failų saugyklų bei sunaikino 21 svetainę. Bendra sunaikintos informacijos apimtis yra apie 70 terabaitų. Vietoje sunaikintų interneto išteklių įsilaužėliai paliko „Ukrainos palaikymo žinutes“.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10553 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Rusai masiškai skundžiasi skaitmeninių paslaugų teikėjo „Rostelecom“ ir mobiliojo ryšio operatorių MTC bei „Beeline“ darbo sutrikimais. Atakuojamos ir „Yandex“ paslaugos.

 

Visi atakuojami Rusijos ištekliai remia ir finansuoja karą prieš Ukrainą.

Priminsime, kad prieš kelias dienas Ukrainos programišiai „nulaužė“ ne vieną Rusijos televizijos kanalą ir atskleidė tiesą apie karą. Kanalai buvo priversti nutraukti transliacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(285)
(6)
(279)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()