[ŽT] „15 minučių. Jau parengė Krymo tilto sunaikinimo planą“ (Video)  ()

Ukraina jau parengė planą.



© Rosavtodor.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%96%D0%94_%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas Andrijus Jusovas pareiškė, kad Ukraina jau parengė Krymo deokupacijos ir Kerčės tilto sunaikinimo planą.

Pasak Vyriausiojo žvalgybos valdybos atstovo, Krymas Rusijos įsibrovėliams svarbus kaip karinė bazė ir placdarmas karinio personalo bei technikos perkėlimui. Kartu jis patikino, kad gynybos pajėgos turi planų pusiasalį deokupuoti.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Visi norėtume pažvelgti į laikrodį ir pasakyti, kad Krymo tiltas gyvuos dar 15 minučių Realybė yra sudėtingesnė. Žinoma, gynybos pajėgos turi planų tiek dėl Ukrainos žemių, tiek dėl pusiasalio deokupacijos, tiek dėl viso to, kas tam trukdo, sunaikinimo. Išankstinių skelbimų nebus, kaip jų nebuvo ir ankstesniais laikais, kai buvo padaryti atitinkami veiksmingi žingsniai“, – sakė Jusovas interviu televizijos kanalui KIEV24.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(2)
(38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: