„Užkirtome kelią ukrainiečių apsupimui“. „Dabar jis bombarduoja savo kaimus. Bravo“  (1)

„Jų žmonės šokiruoti, kad tikėjo šiuo demonu“, – sakė prezidentas.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=855410846771995&set=pcb.855410883438658

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Operacijos Kursko srityje rezultatai jau yra keli: ir tie, apie kuriuos galima kalbėti atvirai, ir tie, kurie yra uždari. Vienas iš rezultatų yra mainų fondo papildymas, per spaudos konferenciją Kyjive sakė prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Antrasis rezultatas – Rusijos operacijos šiaurėje sustabdymas. Puolimas Kursko srityje buvo žingsniu priekyje.

„Prevencinis smūgis. Mūsų operacija šias užduotis įvykdė. Užkirtome kelią Sumų regiono apsupimui ir rusų norui užimti regiono sostinę – Sumų miestą“, – sakė prezidentas.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9238 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Zelenskis pabrėžė, kad Kursko operacija nėra derybų dėl dialogo su Rusija svertas. Derybos įmanomos tik Ukrainos taikos formulės rėmuose.

Zelenskis pridūrė, kad yra ir kitų operacijos tikslų. Tačiau vienas iš jų – parodyti realybę, kas yra Putinas, ypač valstybėms, kurios to dar nesuprato, ir parodyti tai rusams.

 

„Jis vis dar galvoja, kaip išlaikyti užgrobtas teritorijas, ir negalvoja, kaip apsaugoti savo žmones. Dabar jis bombarduoja savo kaimus. Tiesiog bravo. Jų žmonės šokiruoti, kad tikėjo šiuo demonu“, – sakė prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(2)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: