„Labai svarbus pasiekimas.“ Artėja svarbiausias lūžis kare (Video)  ()

„Jie iš visų jėgų bando padėti lygybės ženklą.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=855672543412492&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija yra priklausoma nuo Kursko atominės elektrinės, jei ji nustos veikti, ne tik paprasti rusai, bet ir įmonės liks be elektros, o tai atneš nuostolių ir išjudins ekonomiką, sakė Ivanas Jakovina savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Žurnalistas aiškiai parodė skirtumą tarp Ukrainos kariuomenės ir Rusijos okupantų: „Jie iš visų jėgų bando padėti lygybės ženklą tarp to, ką Rusijos armija darė, tarkime, Bučoje, ir to, kas dabar vyksta Sudžoje. Jiems, žinoma, nesiseka (netgi nieko panašaus nesimato), bet Rusijos propaganda labai stengiasi. Šiandien mačiau vaizdo įrašą apie tai, kaip ukrainiečių kariai dabar vaikšto po Rusijos gyventojų paliktus butus ir namus Sudžoje ir jos apylinkėse bei gelbsti naminius gyvūnus, kuriuos rusai paliko bėgdami. Daugelis nugaišta, nes karšta. Ir štai dabar Ukrainos kariai užsiima rusų augintinių gelbėjimu“.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9172 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Po to politikos apžvalgininkas išsakė savo viziją apie įvykių Kursko srityje raidą: „Manau, kad jei įvykiai dabar vystysis ta pačia dvasia kaip dabar, tai yra, nebus nei pagerėjimo, nei pablogėjimo, tai tada, maždaug po poros savaičių, Ukrainos kariuomenė pasieks Rylską, Lgovą, o paskui Kurčatovą ir paims kontrolę Kursko atominėje jėgainėje. Mano nuomone, tai bus labai svarbus pasiekimas ir tai gali tapti svarbiausiu lūžiu kare. Rusija priklauso nuo Kursko atominės elektrinės. Kodėl? Nes Putinui, būkime atviri, negaila nei Sudžos, nei Rylsko, nei ten esančių žmonių, bet penkiolikos Vidurio Rusijos regionų ekonomika priklauso nuo Kursko atominės elektrinės“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(3)
(102)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: