„Rusija kapituliuoja. Taip, tai tiesa“  (6)

Vakarai ruošiasi tam, kad Ukraina nugalės Rusiją.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=854740603505686&set=pcb.854740630172350

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Jurijus Švecas patikino, kad Vakarai ruošiasi tam, kad Ukraina nugalės Rusiją, sutriuškinusi jos armiją.

Daša Sčastlivaja pokalbį su Jurijumi Švevu „YouTube“ kanale pradėjo prašydama jo pakomentuoti svarbias naujienas: „Norėčiau, kad jūs ir aš pradėtume nuo pagrindinės temos: Rusija kapituliuoja“. Buvęs žvalgybos pareigūnas į tai, ką išgirdo, atsakė teigiamai: „Taip, tai tiesa. Ačiū, kad klausotės“.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9110 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Karo ekspertas suintrigavo skambiu pareiškimu: „Jūs viena pirmųjų, kuri išgirdote šią džiugią žinią. Pasidavimo akto projektas, kuris bus pasiūlytas arba įteiktas Rusijos Federacijos atstovui po pralaimėjimo mūšio lauke – tam mes ruošiamės. Šis puolimas turi būti sėkmingas“.

 

Tuomet buvęs žvalgybos pareigūnas pabrėžė: „Esu tikras, kad Pentagone jie dabar sėdi prie kompiuterio ir su dirbtinio intelekto pagalba viską apskaičiuoja. Prigožino, batkos Machno, Napoleono laikai seniai nugrimzdo į praeitį, dabar viskas apskaičiuojama. Dabar jie svarsto, ką ir kur dar reikėtų stiprinti. Tai, mano nuomone, viską paaiškina. Be abejo viskas sueina į vieną – turėtų ir bus sėkmingas kontrapuolimas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(485)
(40)
(445)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (6)

Susijusios žymos: