„10 000 tai jau rimta paraiška pergalei.“ Kremlius „laukia“ (Video)  (3)

„Turėti tūkstantį neužtenka.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=855875743392172&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„YouTube“ kanale, per pokalbį su Marku Feiginu, „Cezaris“ išsakė savo nuomonę apie Prigožino reidą į Maskvą: „Pasiruošimas maištui buvo žinomas prieš pusmetį. Patruševas prieš metus įspėjo V. Putiną, kad situacija, kai vienoje šalyje yra dvi armijos (viena valstybinė, o kita privati), tikrai sukels maištą. Be to, pats Prigožinas pajuto sėkmės skonį. Nekalbėsime apie tai, kokia kaina buvo pasiektos šios sėkmės, bet jis buvo vienintelis, kuris parodė rezultatus“.

Būtinas rinkinukas vasaros pramogoms. Su kuponais fantastiškas SUP irklenčių pasirinkimas ir galingos pompos
3707 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš EU/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „ATJ-8666“ - puikios pompos

Išsamiau

Markas Feiginas paklausė „Cezario“, kiek žmonių, ginkluotų ir aprūpintų amunicija, reikia, kad jie organizuotų kampaniją prieš Maskvą. Į tai rusų savanoris atsakė: „Dabar planuojame ir skaičiuojame“.

Advokatas pertraukė pašnekovą ir paaiškino, kodėl taip svarbu bent apytiksliai žinoti, kiek kovotojų reikia, kad būtų įvykdytas bandymas pakeisti valdžią Kremliuje karinėmis priemonėmis: „O jeigu kas nors dabar žiūri į mus ir sako: „Turėti tūkstantį neužtenka“.

 

Legiono „Rusijos laisvė“ kovotojas į tai atsakė taip: „10 000 karių pradžiai visiškai pakanka, kaip sakoma sporte, rimta paraiška pergalei“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(3)
(98)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: