[ŽT] „Traukitės gražiuoju!“ Ukrainos užsienio reikalų ministerija turi žinią Baltarusijai  ()

Neišrinktas Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka rugpjūčio 24 dieną pasveikino Ukrainą su Nepriklausomybės diena. Bet jis toli gražu nėra draugas. Ir jį reikia sutramdyti.



© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:BelarusSoldier%CC%A0Tactical%CC%A0Shooting.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-26 [ŽT] „Traukitės gražiuoju!“ Ukrainos užsienio reikalų ministerija turi žinią Baltarusijai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos užsienio reikalų ministerija turi rimtą perspėjimą Baltarusijai – „Ukraina kviečia Baltarusijos ginkluotasias pajėgas patraukti karius nuo Ukrainos sienos tokiu atstumu, kuris yra ilgesnis nei Baltarusijos turimų apšaudymo sistemų nuotolis.“

Baltarusija nėra draugiška valstybė. Visiškai nuo Kremliaus priklausomas Baltarusijos režimas invazijos pradžioje leido Rusijos kariams naudotis Baltarusijos teritorija. Ir Rusija naudoja Baltarusijos teritoriją kaip savo – kai iš Baltarusijos buvo atakuojama Ukraina, niekas Lukašenkos leidimo neprašė.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo įrenginys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jis išdarinėja (Video)
8398 10

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Po Ukrainos pajėgų invazijos į Kursko sritį Lukašenka, greičiausiai paragintas Putino, ėmė grasinti Ukrainai. Ir prie sienos su savo pietine kaimyne pasiuntė daugiau nei tūkstantį karių. Ten nusiųsti ir išlikę „Wagner“ daliniai. Lukašenka perspėjo, kad kariniai veiksmai prieš „sąjunginę valstybę“ (Rusiją ir Baltarusiją) iššauks žiaurų atsaką ir net užsiminė apie menamus ukrainiečių (ir, kažkaip, net lenkų) ketinimus įsiveržti į Baltarusiją. Dabar jis teigia, kad kariai prie sienos buriami mokymams. Ukraina ragina tuos mokymus rengti toliau nuo sienos. Kol kas gražiuoju, bet niekas nepamiršo, kad būtent iš Baltarusijos buvo ketinama užimti Kyjivą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: