„Jie jau buvo viską paruošę.“ Didelis Rusijos puolimas  ()

Rusai buvo visiškai pasiruošę.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=847995014180245&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad dėl karinės operacijos Kursko srityje Ukrainai pavyko užkirsti kelią Rusijos puolimui Sumų srityje. Pasak V. Zelenskio, Kremlius rengė puolimą Sumų regione po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos sustabdė Rusijos bandymą užimti Charkivą, rašo „Comments“.

Volodymyras Zelenskis interviu Indijos žiniasklaidos atstovams kalbėjo apie Ukrainos puolimo Rusijos teritorijoje ir mūšių Kursko srityje priežastis. Pasak prezidento, Rusija rengė invaziją į Charkivo sritį, kurios metu norėjo užimti srities centrą – Charkivą. Tačiau Ukrainos kariuomenei sustabdžius Rusijos puolimą, Maskva planavo naują puolimą.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

„Ir kitas jų žingsnis buvo – ir jie jau buvo viską paruošę mūsų valstybės šiaurėje – tiesiog iš Sumų miesto pusės, iš Kursko srities pusės“, – sakė V. Zelenskis.

 

Prezidentas aiškina, kad skirtingas Rusijos puolimas Charkivo srityje ir jų dalinis proveržis buvo įmanomas todėl, kad Ukraina nesudavė smūgių į Rusijos teritoriją, kaip tai atsitiko Kursko srityje.

„O skirtumas tas, kad mes prevenciškai tai padarėme, kad jie neužimtų mūsų miesto. Ir galėjome tai padaryti anksčiau“, – pridūrė V. Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(214)
(6)
(208)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: