Smūgiai Maskvai ir Sankt Peterburgui. Rusai žinos ką reiškia Ukrainos atsakas (Video)  ()

„Mūsų priešas žinos, ką reiškia atsakomieji veiksmai.“


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=803093342003746&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina vis dar siekia Vakarų valstybių pritarimo naudoti ilgojo nuotolio raketas „Storm Shadow“, skirtas taikiniams Rusijos teritorijoje, kad paspaustų Maskvą derėtis dėl paliaubų. Pasak „The Guardian“, Ukrainos pareigūnai svarsto galimybę anglų-prancūzų raketas „Storm Shadow“ panaudoti demonstraciniam smūgiui, kad Kremliui parodytų, jog kariniai taikiniai netoli Rusijos sostinės gali būti pažeidžiami tiesioginiais smūgiais.

Aukšto rango Ukrainos pareigūnas užsiminė, kad Rusija svarstytų galimybę derėtis tik tuo atveju, jei įžvelgtų realią grėsmę Maskvai ir Sankt Peterburgui. Tačiau ši strategija yra labai rizikinga ir šiuo metu jos neremia Jungtinės Valstijos.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9172 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ukrainai iki šiol buvo uždrausta naudoti Vakarų tiekiamus ginklus atakuojant taikinius Rusijos viduje, todėl Ukraina buvo priversta gaminti savo versijas.

Ukraina paskelbė pirmąsias savo naujosios bepilotės raketos „Palianicia“, skirtos smogti Rusijos kariniams aerodromams ir „sunaikinti priešo smogiamąjį pajėgumą“, nuotraukas, o Volodymyras Zelenskis per savo Nepriklausomybės dienos kalbą rugpjūčio 24 d. pareiškė, kad „mūsų priešas taip pat žinos, ką reiškia Ukrainos atsakomieji veiksmai – jie žinos, kad anksčiau ar vėliau Ukrainos atsakas pasieks bet kurį Rusijos tašką, kuris kelia pavojų mūsų valstybės ir mūsų žmonių gyvybei“.

 

Nors galima teigti, kad bepiločių orlaivių smūgiai yra pakaitalas, viena iš Kyjivo mokyklų mano, kad parodžius Rusijai, jog ji gali smogti raketomis šalies viduje, Kremlius galėtų iš naujo įvertinti dabartinę padėtį. Tačiau mažai kas tiki, kad prezidentas Vladimiras Putinas yra suinteresuotas atakų nutraukimu, pažymi „The Guardian“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()