50 km. „Tikslas aiškus.“ Link Baltarusijos sienos pajudėjo kariuomenė  ()

Dabartinis situacijos pasienyje eskalavimas turi tikslą.


Baltarusijos kariai
Baltarusijos kariai
© Mil.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4_%D0%B2_%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B5_2019_05.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos karių perkėlimas prie sienos su Ukraina nekelia grėsmės Ukrainai, yra skirtas informaciniams ir politiniams tikslams.

Apie tai „Telegram“ kanale pranešė „Belarusian Hajun project“ stebėjimo grupė.

„Pažymėtina, kad mūsų duomenimis, prie sienos su Ukraina susitelkusią grupę sudaro apie 1100 žmonių, o toks pajėgų skaičius, kertantis sieną, nekelia grėsmės Ukrainai“, – rašoma pranešime.

Taip pat pranešama, kad Baltarusijos kariai yra įsikūrę iki 50 kilometrų atstumu nuo sienos.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3507 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Manome, kad dabartinis situacijos pasienyje eskalavimas siekia informacinių ir politinių, o ne karinių tikslų“, – rašo stebėjimo grupė.

Verta pažymėti, kad šią žinią „Belarusian Hajun project“ paskelbė po Ukrainos užsienio reikalų ministerijos pareiškimo dėl nedraugiškų Baltarusijos Respublikos veiksmų.

Ukrainos užsienio reikalų ministerija paskelbė pareiškimą, raginantį Baltarusijos ginkluotąsias pajėgas perkelti savo kariuomenę nuo sienos su Ukraina tokiu atstumu, kuris viršija Baltarusijos Respublikoje turimų ugnies sistemų šaudymo diapazoną.

 

Anksčiau buvo pranešta, kad pradėjus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operaciją Rusijos Kursko srityje, Baltarusija perkėlė mažiausiai tūkstantį savo karių į Gomelio sritį, kuri ribojasi su Ukraina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(16)
(41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()