[ŽT] „Aš ar Syrskis paskambinome ir pasakėme.“ (Video)  ()

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis nėra davęs jokių nurodymų apie tai, kaip reikėtų tvarkytis su Kursko regiono gyventojais.



© President Of Ukraine | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Volodymyr_Zelenskyy_in_August_2024#/media/File:Address_by_Volodymyr_Zelenskyy_on_the_Independence_Day_of_Ukraine._(53945195818).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių užimtuose Kursko regiono kaimuose ir miesteliuose nėra protestų. Gyventojai ramiai sau gyvena toliau. Iš ukrainiečių karių jie gauna maisto, vandens ir galimybę evakuotis. Ukrainiečių kariai jau rado ne vieną apleistą senolį ir neįgalų asmenį, kurį rusai bėgdami paliko.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

 

Tai yra didžiulis kontrastas su tuo, kaip rusai elgėsi su civiliais. Žudynės, prievartavimai ir vagystės okupuotose teritorijose karo pradžioje buvo įprastas reiškinys. Kai kurie ukrainiečiai iš rusų valdomų teritorijų pabėgo pėsčiomis.

Pagyvenusios Kursko regiono gyventojos kalbasi su ukrainiečiais:

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos humaniškai elgiasi su Rusijos civiliais Kursko srityje. Ar manote, kad aš ar Syrskis paskambinome ir pasakėme „paimk kibirą ir nunešk vandens močiutei“? Mūsų kariai yra tiesiog normalūs žmonės“, paaiškino Ukrainos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(80)
(2)
(78)

Komentarai ()

Susijusios žymos: