Pajudėjo geriausi Ukrainos šarvuočiai. Pasiduoda dešimtimis. Rusai pateko į pasalą (Video)  ()

Rusai pateko į pasalą.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© 7th Army Training Command (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:SETC17-_Ukraine_(33764488233).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai parodė pirmuosius įrodymus apie britų tankų „Challenger 2“ dalyvavimą Kursko srityje vykdytoje operacijoje. Jie taip pat atskleidė, kad mašinos buvo panaudotos per pasalą, kurios metu buvo sučiupta daugiau kaip 20 priešo karių, praneša „Wirtualna Polska“.

Vaizdo įrašą paskelbė 82-oji desanto ir šturmo brigada, kuri laikoma viena elitiškiausių Ukrainos kariuomenės gretose. Jau pirmosiomis operacijos Kursko srityje dienomis pasirodė pranešimų, kad ji dalyvauja operacijoje. Tačiau trūko patvirtinimo, kad ji naudoja tankus „Challenger 2“ – iki šiol.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Tankai „Challenger 2“ nėra dažni fronto reportažų svečiai, todėl gali būti dar didesnė staigmena pamatyti juos Kursko regione Rusijoje nufilmuotoje medžiagoje. Žinoma, kad Jungtinė Karalystė Ukrainai perdavė tik 14 šio tipo mašinų. Pasak tinklaraščio „Oryx“, kuriuo siekiama dokumentuoti įrangos nuostolius, patirtus Ukrainoje kovojančių šalių, kūrėjų, du iš jų likvidavo rusai.

Kaip atskleidžiama 82-osios oro desanto brigados išplatintame trumpame pranešime, tankai „Challenger 2“ ir šarvuočiai „Stryker“ dalyvavo pasaloje, kurios metu buvo paimta į nelaisvę daugiau kaip 20 priešo karių ir likviduota daug kitų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(2)
(116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: