„8.00. Jie pajudėjo.“ Naujas puolimas. Rusijoje prasideda isterija  ()

Padėtis išlieka sudėtinga.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Military_Material (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/army-soldiers-helicopter-training-2679138/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-27 „8.00. Jie pajudėjo.“ Naujas puolimas. Rusijoje prasideda isterija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kilo tikras sąmyšis, prilygstantis panikai: promaskvietiški Rusijos informacijos kanalai pranešė apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bandymą įsiveržti į Belgorodo srities teritoriją. Tuo pat metu versijos apie Ukrainos karinės operacijos mastą skiriasi. Regiono gubernatorius patvirtino, kad padėtis pasienyje „išlieka sudėtinga“. 

Prokremliškas „Telegram“ kanalas „Shot“ pirmasis pranešė apie bandymą prasiveržti į Belgorodo sritį. Kanalo duomenimis, apie 60 Ukrainos kariškių apie 8.00 val. pajudėjo Nechotejevkos kaimo rajone. Grupėje, rašo kanalas, yra aštuoni šarvuočiai. Vėliau „Telegram“ kanalas „Mash“ pranešė, kad Nechotejevkos rajone jau yra apie 200 Ukrainos kariškių ir kelios pėstininkų kovos mašinos. Taip pat, pasak kanalo, 300 Ukrainos kariškių pradėjo kovą prie Šebekino kontrolės posto Belgorodo srityje.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4121

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

Kai kurie karo tinklaraštininkai patvirtino, kad pasienyje vyksta kovos, tačiau skirtingai vertino jų mastą. WarGonzo pranešė, kad tęsiasi „reguliarūs susirėmimai su nedidelėmis Ukrainos kariuomenės grupėmis“. „MIG Rosija“ taip pat rašo apie „nedideles kovas“ prie Nechotejevkos ir visišką kovų nebuvimą Šebekino kontrolės punkte. „Veterano užrašai“ tai, kas įvyko, pavadino „nedidele sumaištim“ ir pabrėžė, kad „dabar viskas normalu“. Buvęs „vagnerietis“ „Alex Parker  Returns“ Ukrainos kariuomenės proveržį neigia.

 

„Informacija apie 200 – 500 žmonių gyvąsias priešo pajėgas neatitinka tikrovės“, – rašo kanalas „Dva majora“. 

 

Tuo pat metu „Romanov Light“ rašo, kad informacija apie bandymą šturmuoti Nechotejevką ir Šebekino kontrolės punktą visiškai nepasitvirtino „iš vietos“. Kitas stambus Rusijos Z kanalas pranešė, kad kovos vyksta kitame pasienio ruože, netoli Krasnaja Jarugos (77 km į šiaurės rytus nuo Nechotejevkos). 

Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas sakė, kad „pasirodė informacija“ apie bandymą prasiveržti. Nechotejevkos ir netoliese esančios Žuravliovkos rajone NASA palydovai rugpjūčio 20-26 d. kasdien fiksavo gaisrus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(1)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: