„Jis labai bailus ir kerštingas.“ Gali būti, kad jis tai stebėjo (Video)  ()

Kremliaus versija skamba juokingai.



© Choppers TV (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=Axuu-gTDh-Q

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas galėjo mėgautis Prigožino mirtimi internete, kalbėjo legiono „Rusijos laisvė“ vado pavaduotojas Maksimilianas Andronnikovas.

Rusų savanoris „Cezaris“ mano, kad Kremliaus versija apie granatos sprogimą lėktuve, kuriame skrido Prigožinas, skamba juokingai, nes 50–80 g sprogmenų nenuplėšia lėktuvo sparnų. Taip pat yra versija apie sprogstamojo užtaiso padėjimą, tačiau tokiu atveju greičiausiai būtų kilęs gaisras ir ekipažas būtų spėjęs išsiųsti nelaimės signalą.

„Esu linkęs tikėti ta versija, kad Prigožinas buvo nužudytas. Jo lėktuvą numušė oro gynybos sistemos. Kai detonuoja „žemė-oras“ raketa, smogiantys elementai labai stipriai aprėpia taikinį. Mes gi prisimename, kaip atrodė Malaizijos „Boeing““, – interviu „YouTube“ kanalui „V gostiach u Gordona“ sakė Andronnikovas. – „Esant tokiai situacijai, įgula žūsta akimirksniu, nespėjusi perduoti jokių signalų“.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Be to, legiono „Rusijos laisvė“ vado pavaduotojas teigė, kad nelaimės vieta leidžia daryti kitą įdomią prielaidą. Visai įmanoma, kad V.Putinas galėjo vos ne pro žiūronus stebėti Prigožino mirtį.

 

„Jūs gi suprantate, tai labai bailus ir kerštingas žmogus, o paskutinė Prigožino veikla buvo jam didelis įžeidimas. Pastarasis leido sau kalbėti su juo pakeltu balsu, po to V. Putinas išvis nustojo su juo bendrauti. Neatmetu galimybės, kad šis niekšas nykštukas leido sau mėgautis Prigožino mirtimi internete“, – sakė „Cezaris“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(2)
(86)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: