„Spjaukit į tą Rusiją.“ Drebinantis pasiūlymas Lukašenkai  ()

Jis patikino, kad atsisakė 99 % pasiūlymų.


Baltarusijos vėliava
Baltarusijos vėliava
© Wikipedia (atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Belarus.svg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusija sulaukė Vakarų politikų pasiūlymų atsisakyti bendradarbiavimo su Rusijos Federacija ir stoti į karą Ukrainos pusėje. Tokiu atveju NATO šalys galėtų tarsi iš karto pasiekti Rusijos sienas Smolensko srityje.

Tuo tarpu Baltarusija atlieka nelengvą užduotį – krypsta iš Vakarų į Rytus ir vyksta visiškas persiorientavimas.

Apie gautus Vakarų politikų pasiūlymus apsiskelbęs prezidentas Aleksandras Lukašenka paskelbė rugpjūčio 27 dieną vykusioje „Respublikiniame pedagogikos forume“.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5064 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Lukašenka atvyko į forumą pasikalbėti apie problemas, susijusias su pretendentų įdarbinimo į Baltarusijos universitetus problemas. Kartu jis nusprendė paliesti politines problemas ir pabrėžė, kad Baltarusija yra itin sunkioje padėtyje.

Pagrindinis uždavinys – bet kokia kaina išsaugoti „suverenitetą ir nepriklausomybę“. Reikia spręsti šiuos klausimus ir, be kita ko, reaguoti į Vakarų pasiūlymus. Anot jo, buvo siūlymų „nusisukti nuo Rusijos Federacijos“ ir stoti į kovines operacijas Ukrainos pusėje.

 

„Dabar mums patariama: „Spjaukit į šią Rusiją ir atsukit jai nugarą. Kovokime su Ukraina prieš Rusiją“, – galimus Vakarų pasiūlymus citavo Baltarusijos prezidentas.

Tuo tarpu Lukašenka savo bendrapiliečius tikino sulaukiantis įvairaus pobūdžio pasiūlymų iš įvairių politikų. Baltarusijos prezidentas tikino atmetęs beveik visus pasiūlymus.

„Šiandien man iš visų pusių siūlomi pasiūlymai, kurių 99 % atsisakiau“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(17)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()