[ŽT] Galinga žinia iš Ukrainos. „450 000 000, po 3 kiekvienam rusui“ (Video)  ()

„Jų neužtenka.“


Ukrainos karys
Ukrainos karys
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=97TpPWuY3pc

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rubiž“ puolimo gvardijos brigados karininkas Andrijus Otčenašas su šaukiniu „Očė“ nuo 2014 metų kovojo OUN savanorių batalione, vėliau išvyko į užsienį, apsigyveno Kambodžoje, kur buvo iki plataus masto Rusijos puolimo momento.

Šiame interviu „Očė“ pasakoja apie savo egzotišką patirtį gyvenant Azijoje ir sunkią kelionę namo per COVID-19 epidemiją, taip pat prisimena Bachmuto gynybą, Charkivo kontrpuolimą ir Ukrainos žemės išlaisvinimą nuo Rusijos įsibrovėlių.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3456 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Buvęs choreografas kalba apie apkasų kasimą Donbase, mokymąsi valdyti dronus, kontūziją, draugyte su rusaite.Visa tai iliustruojama vaizdo medžiaga, kas pasakojimą daro labai paveikų.

„V. Zelenskis prieš pusę metų pažadėjo kariams milijoną dronų. Jų neužtenka. Mums reikia 450 000 000 dronų. Po 3 kiekvienam rusui“, – teigia jis.  

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: