[ŽT] „To nebuvo 500 metų. ES nežino, kas vyksta“  (3)

Artėja pusę amžiaus nematyti pokyčiai.


V. Orbanas
V. Orbanas
© Belgian Presidency of the Council of the EU 2024 (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:EU2024BE_240321_Nuclear_Energy_Summit_Brussels_Expo_JNZT_0300_(53601265207).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas pareiškė, kad ES nežino, kas vyksta, ir perspėjo apie į Aziją orientuotą „naują pasaulio tvarką“, praneša B92.

„Europa atsisakė ginti savo interesus. Viskas, ką Europa daro šiandien, yra besąlygiška prodemokratinė JAV užsienio politika, net ir savęs naikinimo kaina, – sakė Orbanas ir pridūrė: – Vyksta pokyčiai, kurių nebuvo 500 metų. Iš tikrųjų mes susiduriame su nauja pasaulio tvarka.“

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3456 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Jis paminėjo Kiniją, Indiją, Pakistaną ir Indoneziją kaip „dominuojančius pasaulio centrus“, kaltindamas amerikiečius prisidėjus prie 2022 metų sprogimų, sugadinusių dujotiekius, nutiestus dujoms iš Rusijos transportuoti į Vokietiją.

Jis tai pavadino teroro aktu, bet nepagrindė savo teiginių įrodymais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(41)
(-37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)