Kremlius stebi išpūtęs akis. Jie gali nušluoti visą Rusiją  ()

Rusija atidžiai stebi padėtį.



© Mil.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vilkha_MLRS_missile_launch_01.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-30 Kremlius stebi išpūtęs akis. Jie gali nušluoti visą Rusiją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausio rango Ukrainos politikai kreipiasi į sąjungininkus prašydami sutikti, kad Vakarų ilgojo nuotolio raketos būtų naudojamos smogti taikiniams Rusijos gilumoje. Neabejojama, kad tai susiję su raketomis „Storm Shadow/SCALP-EG“ ir ATACMS.

Nedviprasmiškus raginimus, be kita ko, išsakė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ir šalies užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba. Jie yra rugpjūčio 26 d. rusų įvykdyto masinio išpuolio prieš Ukrainą pasekmė. Joje buvo panaudotos daugiau kaip 127 įvairių tipų raketos ir apie 100 bepiločių orlaivių „Shahed“.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4101

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

Pasak ukrainiečių, Vakarų įvesti apribojimai, kaip galima naudoti tam tikrus ginklus, nepadeda užbaigti konflikto ir leidžia Rusijai jaustis nebaudžiamai. Aiškiai pabrėžiama, kad kalbama apie JAV, Jungtinės Karalystės ir Prancūzijos valdžios institucijas. Tai savo ruožtu nepalieka abejonių, kad tai susiję su raketomis „Storm Shadow/SCALP-EG“ ir ATACMS, nes tokie tolimojo nuotolio ginklai tiekiami Ukrainai.

„Yra du konkretūs sprendimai, kuriuos mūsų partneriai gali priimti, kad padėtų mums greičiau nutraukti Rusijos terorą. Pirma, patvirtinti Ukrainos tolimojo nuotolio atakas prieš visus teisėtus karinius taikinius Rusijos teritorijoje. Antra, susitarimas panaudoti partnerių oro gynybos pajėgumus, kad būtų numušamos raketos ir dronai netoli jų oro erdvės“, – savo profilyje X platformoje rašė Dmytro Kuleba.

 

Ukrainiečiai turi Vakarų valstybių leidimą daugumą gautų ginklų naudoti „savo nuožiūra“. Tačiau iki šiol nebuvo uždegta žalia šviesa ilgojo nuotolio ginklų naudojimui Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(3)
(111)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: