Beprotiški įvykiai. Rusija smogė. „Kremlius nusprendė nužudyti britus“ (Video)  ()

Rusijos išpuolis prieš britus nebuvo atsitiktinumas.


Po atakos Kramatorske
Po atakos Kramatorske
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=AjWMqm4bvBw&t=204s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarus Rusijos karybos kanalas „Dva Majora“ pripažino, kad Rusija tyčia smogė „Reuters“ žurnalistams Kramatorske, rašo žurnalistas Denysas Kazanskis.

Smūgis buvo įvykdytas į viešbutį, kuriame jie buvo apsistoję. Mirė mažiausiai vienas agentūros darbuotojas britas Ryanas Evansas. Dar du yra sunkios būklės, ligoninėje. Įskaitant garsų Ukrainos fotografą.

Rusijos propagandistai rašė, kad žurnalistus nusprendė nužudyti, nes jie „neteisėtai kirto Rusijos valstybinę sieną“, o anksčiau V. Putinas visą Donecko sritį paskelbė Rusijos Federacijos teritorija.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4101

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

„Įžūliems Vakarų pasaulio atstovams veiksmu buvo parodytas bausmės neišvengiamumo principas“, – aiškina propagandistai.

 

Kanalas „Dva Majora“ turi daugiau nei milijoną prenumeratorių ir yra Rusijos gynybos ministerijos ruporas. Kaip matote, niekas net nebando apsimesti, kad „Reuters“ žurnalistų išpuolis buvo nelaimingas atsitikimas. Priešingai, jie net didžiuojasi, kad „sunaikino Vakarų pasaulio atstovą“.

P.S. Mane šioje istorijoje labiausiai sužavėjo net ne rusų niekšiškumas (ko dar galima tikėtis iš nacių?), o žurnalistų lengvabūdiškumas. Atrodė, kad jie visi patyrę žmonės, kurie ilgą laiką filmavo karą, o vis tiek sumanė apsistoti viešbutyje! Mieste prie fronto, kur tikslingai daužomi viešbučiai su žurnalistais.

 

Nuo 2022-ųjų aišku, kad šalia fronto linijos negalima juose įsikurti. Jau buvo atakos į Kramatorsko, Charkivo ir Pokrovsko viešbučius. Šiuose miestuose priimtina įsikurti tik nuomojamuose butuose. Na, kiek dar žmonių turi mirti, kad tai pagaliau įvyktų? Atrodo, kad suaugusieji nesuprato, su kuo turi reikalą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(24)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()