[ŽT] „Tai čia mums visai naudinga“. Rusų propagandistai džiaugiasi ukrainiečių invazija į Kursko sritį (Video)  ()

Valstybinės rusų propagandos tikslas – įtikinti piliečius, kad viskas visada yra gerai, kad Putinas elgiasi teisingai ir protingai, dėl problemų kalti kiti, o Rusija visada juda link pergalės, net nesvarbu kuria kryptimi.



© Mil.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ukrainian_T-80BV_MBT.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei rusai traukiasi – rusai laimi, viskas vyksta pagal planą. Jei ukrainiečiai sudegina kokį nors ypatingai brangų rusų objektą, jie švaisto savo brangią amuniciją, o tas objektas nebuvo brangus. Taip veikia rusų propaganda. Jei vyksta kažkas blogo, dėl to kalti kiti arba tai nėra blogai.

Kai Rusija pavasarį pradėjo naują invaziją į Charkivo regioną, Putinas skelbė apie buferinės zonos sukūrimą. Tas planas ne tik žlugo, bet ir atsisuko priešinga kryptimi – ukrainiečiai gavo leidimą apšaudyti rusų pasienį vakarietiškais ginklais, o rusų puolimas ten iš esmės sustojo. Dabar buferinė zona kuriama jau Rusijos Kursko srityje. Blogai? Ne, gerai.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3516 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Yra vienas naudingas dalykas dėl Ukrainos reicho įsiveržimo į Kursko regioną. Visas tas žiurkių sumišimas apie derybas, kažkokius susitarimus ir mainus sustojo. Ilgam, jei ne visam laikui“, teigia rusų propagandistas.

 

Rusai nenori ir niekada nenorėjo derybų. O ukrainiečiai nesiderės dėl savo teritorijų atsisakymo, todėl ukrainiečių invazija į Kursko sritį tokio efekto iš tikrųjų neturėjo. Nesusilpnino ir Putino pozicijų, nes propaganda paaiškina, kad blogai yra gerai, o klaidų Putinas nedaro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: