„Didelė ugnies galia.“ Atskleista geriausio Ukrainos ginklo paslaptis (Video)  ()

Šios amerikiečių pėstininkų kovos mašinos tarnauja sunkiausiose fronto atkarpose.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© U.S. Army/Spc. Hubert D. Delany III/22nd Mobile Public Affairs Detachment (Public Domain) | https://picryl.com/media/a-m2-bradley-fighting-vehicle-trails-a-m1-abrams-tank-23ea95

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs britų kariuomenės karininkas Hamishas de Brettonas-Gordonas užsiminė apie pėstininkų kovos mašinas M2 „Bradley“, kurios, daugelio nuomone, ukrainiečių rankose tapo vienu vertingiausių ginklų. Jo nuomone, toks įvykių posūkis – ne tik šių transporto priemonių komplektacijos, bet ir jų skaičiaus fronte rezultatas.

Net Ukrainos gynybos ministerija sakė, kad M2 „Bradley“ „tapo legenda Ukrainoje“. Šios amerikiečių pėstininkų kovos mašinos tarnauja sunkiausiose fronto atkarpose. Jos dalyvavo Avdijivkos mūšiuose ir šiuo metu naudojamos, be kita ko, Donecko srityje.

Naujausias įrašas, pasirodęs socialiniuose tinkluose, yra iš pastarojo regiono Rytų Ukrainoje.

[EU+Kuponai] Banggood 18-o gimtadienio rinkinukas! El. paspirtukai, nešiojami PC, žaidimų monitoriai, prekės automobiliams ir kt. + PayPal akcija (Video)
4780 8

Specialus 18-o gimtadienio rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-09-14/2025-08-01

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ANGWATT CS1“ - el. paspirtukas, 1000W, vienu įkrovimu 85 km, 55 km/h

2) „Ninkear N16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Windows 11

3) „KOORUI ‎34E6UC“ - 34 colių WQHD žaidimų monitorius

4) „Mudiro“ - kelioniniai 21/25 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „MUDIRO EW-S05“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

6) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

Išsamiau

JAV Ukrainai pristatė per 300 vnt. M2 „Bradley“. Tai daug didesnis skaičius nei daugelio kitų Vakarų frontui tiekiamų pėstininkų kovos mašinų, transporterių ir tankų skaičius.

 

Hamishas de Brettonas-Gordonas, neneigdamas itin didelio patvarumo ir didelės ugnies galios, kurią suteikia M2 „Bradley“, jų skaičių laiko viena iš šių transporto priemonių sėkmės priežasčių.

Jis teigia, kad turint pakankamai ginklų, galima juos lanksčiau naudoti rizikingose ​​situacijose. Duotas ginklas įgyja gerą reputaciją, o galimas vienos ar kelių transporto priemonių praradimas nėra suvokiamas kaip pagrindinė įvaizdžio problema.

„Jų daug. Jei jie turėtų tiek „Abrams“ ir „Challenger“ tankų, jie taip pat juos naudotų kitaip“, – ​​sakė Hamishas de Brettonas-Gordonas, kurį cituoja JAV žiniasklaida.

 

Hamishas de Brettonas-Gordonas mano, kad M2 „Bradley“ pavyzdys rodo klaidingą požiūrį, kurį dažnai galima pastebėti Vakaruose. Idėja tokia, kad Vakarų ginklų gali būti mažiau nei posovietinių/rusiškų, nes jie yra pažangesni.

„Dabar suprantame, kad tam tikra prasme reikia pusiausvyros. Pažvelgę ​​į „Bradley“, jų skaičių ir naudojimo būdą, pamatysite, kodėl jie tokie sėkmingi“, – padarė išvadą britų karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(163)
(2)
(161)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()