Išsipildė juodžiausias rusų košmaras. JAV pagaliau užkūrė karo variklį  ()

„Labai daug dirbame, kad pasiektume tikslą, kurį mums iškėlė Pentagonas.“


Gamybos proceso momentas
Gamybos proceso momentas
© Stop kadras | https://apnews.com/video/scranton-pennsylvania-ukraine-russia-aerospace-and-defense-industry-e365fef2ef804d38a5fb667a291bf14f

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kariuomenės šaudmenų gamykla Skrantone, JAV Pensilvanijos valstijoje, padidino artilerijos sviedinių gamybą 50%, kad atitiktų ginkluotųjų pajėgų poreikius.

Tai teigiama „Associated Press“ straipsnyje,

Šiuo metu gamykla pagamina 36 000 vnt. per mėnesį, o anksčiau šis skaičius siekė 24 000.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Be to, kuriamos dar trys naujos gamybos linijos. Tai leis šiai gamyklai dar labiau padidinti produkcijos kiekį.

Gamykloje 907 kilogramų plieniniai strypai perdaromi į 155 milimetrų haubicų sviedinius. Tada jie keliauja į kitą valstiją – Ajovą, kur pripildomi sprogmenimis ir aprūpinami saugikliais. Ir jau iš ten daug amunicijos patenka į Ukrainą.

Dabar gamykla orientuota į 155 mm kalibro sviedinių gamybą.

 

„Šiuo metu esame susikoncentravę į 155 mm kalibrą – praktiškai tik į jį. Labai daug dirbame, kad pasiektume tikslą, kurį mums iškėlė Pentagonas“, – gamyklos atstovas Richardas Hansenas sakė žurnalistams.

Leidinyje pažymima, kad nuo viso Rusijos Federacijos invazijos į Ukrainą pradžios JAV ginkluotosioms pajėgoms perdavė daugiau nei 3 milijonus 155 mm sviedinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(1)
(140)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()