Dabar tai prasidės. NATO didina statymus Ukrainoje  (5)

NATO pranešė, kad susitikimą sušaukė Ukraina.


J. Stoltenbergas
J. Stoltenbergas
© 首相官邸ホームページ, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fumio_Kishida_met_with_Jens_Stoltenberg_at_the_sidelines_of_2022_Madrid_Summit_(1)_(cropped).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO narės didins pagalbą Ukrainai.

Tai pareiškė Šiaurės Atlanto aljanso generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas, po rugpjūčio 28 dieną Briuselyje įvykusio Ukrainos ir NATO tarybos posėdžio rezultatų, praneša „Radio Svoboda“.

„Sąjungininkai šiandien patvirtino, kad didina karinę pagalbą Ukrainai. Turime ir toliau aprūpinti Ukrainą įranga ir amunicija, būtiną apsiginti nuo Rusijos invazijos. Tai gyvybiškai svarbu Ukrainos gebėjimui tęsti kovą“, – pabrėžė J. Stoltenbergas.

[Vokietija+Mažiausia kaina istorijoje!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas
9110 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Susitikimas vyko NATO šalių narių ambasadorių lygiu, prie jų vaizdo ryšiu prisijungė Ukrainos gynybos ministras Rustemas Umerovas. NATO pranešė, kad susitikimą sušaukė Ukraina, ir aptarė pastarojo meto didžiulius Rusijos smūgius Ukrainos civiliams ir infrastruktūrai.

„Ministras R. Umerovas informavo apie naujausius Rusijos antskrydžius, kovinę situaciją Donbase ir operacijos Kurske tikslus. Jis padėkojo sąjungininkams už neseniai duotus pagalbos pažadus ir F-16“, – sakė NATO diplomatas, kuriam nebuvo suteiktas įgaliojimas pasikalbėti su žiniasklaida.

Kaip pranešta, po dar vieno Rusijos apšaudymo, J. Stoltenbergas Ukrainos prašymu sušaukė NATO ir Ukrainos tarybos posėdį. Be to, Ukraina inicijavo ir JT Saugumo Tarybos posėdį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(0)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)