„Putinas spjovė į Kursko sritį“  ()

Rusijai iki šiol nepavyko išstumti Ukrainos pajėgų dėl nepakankamo karių skaičiaus ir prioritetų, teigia Vakarų ekspertai.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=857220903257656&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijai atremti invaziją Kursko srityje yra mažiau svarbu nei žengti į priekį Donbase. Apie tai rašo „The New York Times“.

Kaip pažymi leidinys, Vakarų pareigūnų ir karo ekspertų teigimu, priežastis, kodėl Rusijai iki šiol nepavyko atremti didžiausios užsienio invazijos į savo šalį nuo Antrojo pasaulinio karo, yra ne tik personalo ir žvalgybos trūkumas mūšio lauke, bet ir prioritetai.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„Puolimo prieš Kurskos sritį fone Rusija yra dar labiau pasiryžusi užimti Pokrovską – miestą, kuris yra pagrindinis logistikos centras Donbase“, – rašoma pranešime.

„Ukrainos invazija rusams padarė šokiruojantį poveikį. Ji nesitęs amžinai. Jie susiburs ir atitinkamai atsakys“, – sakė JAV armijos generolas ir NATO vyriausiasis vadas Christopheris H. Cavolis.

 

Šiandien Ukrainos kariai kontroliuoja apie 100 gyvenviečių Kursko srityje ir paėmė į nelaisvę beveik 600 Rusijos karių.

Nepaisant to, kad Rusijos armija toliau veržiasi į Pokrovską.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()