Laukia „sunki kova“. Perspėja CŽA. Ką galingo planuoja Rusija  ()

Žvalgybos direktoriaus pavaduotojas Davidas Cohenas pažymėjo, kad Ukraina turi tam tikrų planų dėl Rusijos teritorijų.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=852159527097127&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas imsis susigrąžinti teritorijas Kursko srityje, tačiau jo kovotojų laukia „sunki kova“. Apie tai rašo „Reuters“, remdamasi CŽA direktoriaus pavaduotojo Davido Coheno pareiškimu.

Jis teigė, kad Ukrainos pajėgų operacija Kursko srityje jau apėmė maždaug 777 kvadratinius kilometrus Rusijos teritorijos, tačiau jos reikšmė dar laukia. Ukraina tikino, kad nesiekia aneksuoti priešo žemių. Tačiau, anot Coheno, dalį šios teritorijos kariai bandys išlaikyti „tam tikrą laiką“.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„Galime būti tikri, kad Putinas pradės kontrpuolimą, bandydamas atkovoti šią teritoriją“, – pažymėjo CŽA pareigūnas ir pridūrė, kad tai bus „sunki kova rusams“.

 

Anot jo, Kremliaus vadovui dėl teritorijų praradimo teks „susitvarkyti su rezonansu“ Rusijos viduje. Ukraina jau paskelbė užėmusi 100 gyvenviečių Kursko srityje, o Rusijos pajėgos juda rytinėje Donecko srities dalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()