[ŽT] Rusija tiesiog apmirė. „Jie žygiuoja į Maskvą“  ()

„Putinas pabėgo, Medvedevas pabėgo.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=856078713371875&set=pcb.856079763371770

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsus amerikiečių analitikas ir istorikas Jurijus Felštinskis davė interviu Charter97.org svetainei. Pokalbyje su žurnalistu jis kalbėjo apie tai, kad Maskva yra labai pažeidžiama Rusijos vieta.

„Kokie tikslai Maskvoje? Juk Ukraina negali, sekdama Rusijos pavyzdžiu, pulti civilinę infrastruktūrą, siekdama pasėti paniką tarp rusų“, – paklausė jo žurnalistas.

„Maskvos karinių taikinių sąrašas begalinis. Pradedant nuo Ostankino, nes tai karinis objektas, iki Gynybos ministerijos, Užsienio reikalų ministerijos, SVR pastato (užsienio žvalgybos tarnybos), Lubiankos pastato, Kremliaus net neminėsiu. Šių objektų sąrašas yra begalinis, nes iš tiesų viskas sutelkta Maskvoje. Taip buvo 1917 metais, kai sostinėje prasidėjo revoliucija, taip buvo 1991 metų rugpjūtį, kai viskas buvo nuspręsta Maskvoje, taip yra ir dabar.

[Vokietija] Nuostabios lazerinės graviravimo staklės tik 149€! Paskutiniai vienetai (Video, „Algolaser ALM-5BD“)
1565 4

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Ir iš Prigožino maišto pavyzdžio pamatėme, kokia Maskva iš tikrųjų yra pažeidžiama. Utkinas tviteryje paskelbė, kad jie žygiuoja į Maskvą ir tą akimirką ji tiesiog apmirė. Putinas pabėgo, Medvedevas pabėgo, jie slėpėsi bunkeryje, niekas nežinojo kur, gatvės tuščios, po sostinę važinėjo kažkokie bešeimininkiai tankai, kai kuriuos pastatus saugojo kareiviai, nors šių pastatų niekas nepuolė. Tai buvo vieno tviterinio pranešimo, kad kažkas žygiuoja į Maskvą, rezultatas. Todėl Maskva yra labai pažeidžiama Rusijos vieta“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(313)
(20)
(293)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: