Ukraina stoja Kurske. ISW skelbia kas vyksta (Žemėlapis)  ()

Ukrainos kariuomenė stiprėja ir stengiasi suvaldyti jau užgrobtas teritorijas.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=856553309991082&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės atakų Rusijos teritorijoje tempas kiek sulėtėjo. Šiuo metu Ukrainos pajėgos siekia išlaikyti ir sustiprinti tam tikras anksčiau kontroliuojamas sritis, pažymi Karo studijų institutas (ISW).

Pažymima, kad rugpjūčio 28 dieną paviešinta geografinės padėties nustatymo medžiaga rodo, kad Koreneve veikia Rusijos kariai. Instituto analitikai mano, kad tai rodo, kad Ukrainos kariuomenės daliniai greičiausiai pasitraukė iš šios zonos, o Rusijos kariai atgavo kai kurias prarastas pozicijas.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3513 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Be to, teigiama, kad rusai atmušė Ukrainos pajėgų bandymus kirsti sieną Belgorodo srityje.

ISW taip pat pažymi, kad Vladimiro Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas paneigė pranešimus, jog Kursko srityje kariauja rusų šauktiniai, ir pavadino tokius pranešimus „tikrovės iškraipymu“, nepaisant daugybės priešingų įrodymų.

 

Visų pirma, tai tvirtino Čečėnijos Respublikos vadovas Ramzanas Kadyrovas, Čečėnijos specialiųjų pajėgų „Achmat“ vadas Apti Alaudinovas ir kiti Rusijos šaltiniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(1)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()