„Dar viena „raudonoji linija“. Visi laukia.“ Gavo labai rimtą įspėjimą  (1)

„Putinas išsigandęs.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=857408146572265&set=pcb.857408173238929

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas, atsargos generolas Mykola Malomužas mano, kad Rusijos branduolinis šantažas yra susijęs su panika Kremliuje dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijos Kursko srityje.

Putinas išsigandęs. Ukrainos ginkluotosios pajėgos įžengė į Rusijos Federacijos teritoriją ir operacija Kursko srityje gali tęstis ir plėstis. Tas pats pasakytina ir apie laikinai užimtas teritorijas. Ukraina gali surengti strateginius smūgius ten, kur priešas to visai nesitiki. Visų pirma, į pietus link Krymo. Ir tai taps režimo žlugimo ženklu. Kremlius tiesiog stebi galingus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmus Kursko srityje. Jie neturi kito pasirinkimo, kaip tik vėl grasinti branduoliniais ginklais. Taigi jie tariamai bando veikti aktyviai, bijodami Ukrainos puolimo tam tikrose fronto atkarpose“, – laidoje „Espreso“ aiškino Malomužas.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

Generolas pabrėžė, kad Rusijos Federacija gavo įspėjimą – nenaudoti branduolinio ginklo. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija Kursko srityje yra Ukrainos karinės priemonės, kuriomis siekiama išspręsti jos šalies saugumo klausimus agresorės Rusijos teritorijoje.

 

„Dabar visi laukia mūsų partnerių sprendimo dėl jų ginklų panaudojimo Rusijos Federacijos teritorijoje. Tai bus dar viena „raudonoji linija“, dėl kurios Kremlius griebiasi branduolinio šantažo. Būtent su tuo yra susiję Lavrovo teiginiai apie tariamą Rusijos Federacijos gynybos koncepcijos pasikeitimą, ypač dėl branduolinio ginklo naudojimo. Tačiau jei Rusijos Federacija ruošiasi smūgiams taktiniais branduoliniais ginklais, tai sukels konfrontaciją su visu pasauliu. Vakarų šalys, Kinija, Indija ir kitos šalys perspėjo Rusijos Federaciją dėl branduolinio ginklo naudojimo“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(2)
(95)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: