„Palaiko dauguma šalių.“ Ypač įžūlus smūgis Kremliui. Neįtikėtina ką sugalvojo Ukraina  ()

„Ukraina pademonstravo strateginį įžūlumą.“


Ukrainos kariai
Ukrainos kariai
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=858478126465267&set=pb.100069092624537.-2207520000

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-30 „Palaiko dauguma šalių.“ Ypač įžūlus smūgis Kremliui. Neįtikėtina ką sugalvojo Ukraina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ES vyriausiasis įgaliotinis Josepas Borrellis sakė, kad daugelis Europos Sąjungos valstybių narių remia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operaciją Rusijos Kursko srityje.

Tai jis teigė spaudos konferencijoje po ES užsienio reikalų ministrų susitikimo, praneša „European Pravda“.

J. Borrellis pakartojo savo žodžius apie tai, kaip Ukrainos kontrpuolimo operacija Kurske „sudavė smūgį V. Putino propagandai“.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
5040 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„Ukraina pademonstravo strateginį įžūlumą ir V. Putino teiginius apie „specialiąją operaciją“ pavertė visiškai beverčiais“, – sakė jis.

Anot jo, užsienio reikalų ministrų susitikime „daug valstybių narių išreiškė savo paramą Kursko operacijai“, nes tai yra dalis neatimamos Ukrainos teisės į savigyną pagal JT Chartiją.

 

J. Borrellis taip pat paminėjo Ukrainos ministro Dmytro Kulebos kalbą, kuris pabrėžė, kad puolimas Kursko srityje sugriovė mitą apie „Rusijos nepažeidžiamumą“.

„Vasario mėnesį, prieš pustrečių metų, V. Putinas pradėjo karą, tikėdamas, kad jis tęsis porą savaičių. O jis tęsiasi jau daugiau nei porą metų. Ir net buvo užpulta Rusijos teritorija“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: