Tikslas Nr. 1. „Kodėl Putinas iki šiol nesutriuškino Ukrainos kariuomenės? Jis viską gerai apgalvojo“  ()

Ukraina būtent to ir nori.


Vladimiras Putinaas
Vladimiras Putinaas
© Maklay62 (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/vectors/putin-vladimir-russia-president-3520074/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl Vladimiras Putinas iki šiol nesutriuškino Ukrainos kariuomenės, kuri įsiveržė į jo teritoriją Kursko srityje? Pasak „New York Times“, Vladimiro Putino veiksmai, susiję su Ukrainos puolimu Kursko srityje, yra apgalvoti. 

Leidinio nuomone, Vladimiro Putino veiksmai, susiję su Ukrainos puolimu Kursko regione, yra sąmoningi. Pasak JAV žurnalistų cituojamų ekspertų, V. Putinas viską gerai apgalvojo ir suprato, kad jei jis perdislokuos pajėgas į Kursko regioną, nukentės Donbaso užėmimas, o juk būtent to nori Ukraina. 

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos naujausias robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele (Video, „ROIDMI EVE CC“)
4995 2

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Lenkijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Naujausi techniniai sprendimai

Išsamiau

„Nors Rusiją nustebino puolimas Kursko srityje, jai labiau rūpi užimti Pokrovską, kuris yra pagrindinis logistikos centras Donbase, Rytų Ukrainoje, ir jos vadovai nenori perkelti armijos iš šio fronto“, – laikraštis cituoja Vakarų šalių vyriausybės pareigūnus ir karinius ekspertus, tokius kaip Austrijos karo akademijos pulkininkas Markus Reisner.

 

Rusijos vasaros puolimo tikslas yra bent jau užimti Pokrovską“, – mano Austrijos pulkininkas. „Jei rusai mestų visas savo pajėgas į Kursko sritį, tai būtų ukrainiečių žaidimas“, – pridūrė buvęs Rusijos diplomatas Nikolajus Sokolovas, dirbantis Vienos nusiginklavimo ir neplatinimo centre.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(12)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()