„Viskas.“ Apie Ukrainos pergalę nekalbama (Video)  ()

Ždanovas išsakė tikrąjį JAV tikslą kare.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=858861643093582&set=pcb.858861676426912

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai norėtų, kad amerikiečiai padėtų jiems laimėti karą, tačiau dabartinė JAV vyriausybė siekia kitų tikslų, sakė Olegas Ždanovas. Vakarams Rusijos Federacijos pralaimėjimas ir vėlesnis skilimas atrodo pavojingas dalykas, todėl JAV siekia užtikrinti, kad Rusijoje įvyktų neskausmingas režimo pasikeitimas.

Olegas Ždanovas apie tai kalbėjo „Fabrika novin“ eteryje „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas pasidalijo savo išvadomis, kodėl JAV nesistengia padėti Ukrainai nugalėti rusus: „Esu pesimistas šiuo klausimu. Matau, kad JAV bando išlaikyti situaciją asmeninėje kontrolėje pagal savo planą. Taigi manau, kad mažai tikėtina, kad gausime leidimą naudoti ATACMS maksimaliu diapazonu, deja. Man susidaro įspūdis, kad Jungtinės Valstijos šiuo metu daro viską, kad Rusijos Federacija nesugriūtų.

[Vokietija] Fantastiškos kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai („Xiaomi Mijia 3C Enhanced Edition“)
3456 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Olegas Ždanovas pateikė savo argumentus, kad Amerika nėra suinteresuota Ukrainos pergale: „Amerikiečiai bando šiek tiek prismaugti Rusijos Federaciją, taip pat ir mūsų rankomis, tačiau pagrindinis JAV tikslas yra pakeisti politinį elitą Rusijos Federacijos viduje. Pažiūrėkite, dabar Rusijoje valiutų krizė, praktiškai visi ekonomistai ir finansininkai sako, kad tuoj prasidės rublio žlugimas, tuoj prasidės krizė. Ką daro JAV? Leidžia Maskvos biržai prekiauti doleriais iki spalio pradžios. Viskas. Pinigai plaukia į Rusijos iždą, Putinas turi iš ko finansuoti karą, turi iš ko mokėti už socialines paslaugas, o finansų sistemos žlugimas neįvyko, Rusijos Federacijoje nebuvo finansinės ir ekonominės krizės“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(57)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: