[ŽT] Liko 2 sprendimai. „Abu labai nemalonūs“  (2)

Padėtis yra kritinė.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=848028137510266&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius artimiausiais mėnesiais turės arba paskelbti naują mobilizaciją, arba nutraukti karą, teigia A. Nesmijanas.

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino „patrankų mėsos“ padėtis yra kritinė. Dėl ūmaus gyvosios jėgos trūkumo fronte Ukrainoje Kremlius priverstas vis daugiau pinigų išleisti vienkartinėms išmokoms rekrūtams. Tačiau žmonių, norinčių dalyvauti kare prieš Ukrainą, vis mažiau.

[Premjera] Tankas! O kai paspaudi „Boost“ mygtuką, šauna lyg raketa. Išbandėme naujausią fat-bike monstrą (Foto, Video, „ENGWE L20 Boost“ apžvalga)
10483 2

„ENGWE L20 Boost“ - naujausias kompanijos el. dviratis, kuris mane nustebino. Vadinamasis „fatbike“ su atrakinamu iki 32 km/h greičiu, specialiu „Boost“ mygtuku, vienu įkrovimu iki 126 km, įspūdinga galia ir važiavimo malonumu. Žiauriai smagus žvėris. Apie viską išsamiai mūsų apžvalgoje + keletas svarbių triukų.

Išsamiau

Tai reiškia, kad V. Putinui teks rinktis iš dviejų variantų, kurie abu jam labai nemalonūs, rašo rusų tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas.

„Pinigai nustoja veikti.... Netrukus iškils problema, (...): net ir turint pinigų nebebus įmanoma įvykdyti tikslų. Ir tada kils klausimas, ką daryti toliau. Arba pradėti mobilizaciją, arba pereiti prie derybų dėl nustatytų pozicijų. Variantas mesti šauktinius į mūšį, kas jau įvyko Kursko srityje, gali atidėti šį klausimą mėnesiui ar dviem, bet jis vis tiek neišvengiamas“, – sakė rusų tinklaraštininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(4)
(64)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: