„Šį taikinį Maskva laikė neliečiamu.“ Syrskis smogė ten, kur niekas nesitikėjo  ()

Syrskis smogė ten, kur niekas nesitikėjo.


O. Syrskis (viduryje)
O. Syrskis (viduryje)
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=858479709798442&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „The Wall Street Journal“, Ukrainos vyriausiojo ginkluotųjų pajėgų vado Oleksandro Syrskio planas pulti Rusijos Kursko sritį nustebino rusus – ir jo paties karius.

Kursko operacija susilaukė visuotinio pagyrimo dėl savo planavimo, slaptumo ir greičio. Analitikai ir ukrainiečių karininkai sako, kad O. Syrskis, matyt, pasimokė iš nesėkmingo Ukrainos kontrpuolimo 2023 m. vasarą, kai Ukraina konsultavosi su Jungtinėmis Valstijomis ir kitais Vakarų partneriais, dislokavo naujai suformuotas brigadas ir telegrafavo savo planus per vaizdo įrašus ir viešus komentarus.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4101

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

Tik nedidelis skaičius vyresniųjų karininkų dalyvavo O. Syrskio vadovaujamuose susitikimuose, kuriuose buvo kuriami išsamūs invazijos planai. Invazijai vadovauti Syrskis pasitelkė mūšiuose užgrūdintus dalinius, tokius kaip 80-oji ir 82-oji oro desantininkų brigados, ir neinformavo JAV apie planus.

Praėjusių metų kontrpuolimas buvo nukreiptas į stipriausius Rusijos įtvirtinimus pietuose, šį kartą Syrskis pasirinko taikinį, kurį Maskva laikė neliečiamu.

 

Gudrus ėjimas. „Syrskio stiprioji pusė yra ta, kad jis yra generolas, galintis veikti netradiciškai, staiga ir netikėtai priešui. Jis žino, kad mes neturime pariteto ir negalime eiti vieni prieš kitus, todėl jis naudojasi gudrumu ir bet kokiu turimu pranašumu“, – sakė Sergejus Čerevatis, buvęs O. Syrskio patarėjas komunikacijos klausimais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(3)
(133)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: