„Vakar atėjo bloga žinia. Dangus uždarytas“  ()

Z-kanaluose skundai vis garsėja.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=847636654216081&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos Kursko srityje preliminariai likvidavo aukšto rango Rusijos armijos karininką Jurijų Michailovą.

Apie jo likvidavimą pranešė su Rusijos armija susijęs Rusijos Z-kanalas „VDV už sąžiningumą ir teisingumą“, praneša Dialog.UA.

Pasak šaltinio, dėl sėkmingo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgio buvo likviduotas vado pavaduotojas Michailovas, o to paties dalinio vadas atsigulė į ligoninės lovą.

[EU+Kuponai] Pasaulinė „Titan Army“ portabilaus Android 4K ekrano premjera! Įspūdingas daiktas kiekvienam
4101

„Titan Army V32D4U Pro“ premjera!

Nuolaidų kuponai

Dovanos

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Titan Army V32D4U Pro“ - portabilus Android 4K ekranas

2) „Titan Army C32C1S“ - 31,5 colių, 2K, 240Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „Titan Army P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

„Vakar atėjo bloga žinia. Kursko srities Gluškovsko rajone nuo priešo FPV bepiločių orlaivių žuvo 76-ojo oro desantininkų pulko 234-ojo VPR bataliono vado pavaduotojas majoras Jurijus Michailovas. Kitame automobilyje važiavęs to paties bataliono vadas buvo sunkiai sužeistas“, – pranešė Z-kanalas.

Jis skundėsi, kad Kursko srityje teritorija netoli kovos zonos „knibždėte knibžda“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bepiločių orlaivių. Rusijos ginkluotųjų pajėgų personalas ir technika naikinami taškas po taško ir kruopščiai, atsirado didelis radioelektroninės kovos sistemų trūkumas.

 

„Kartojasi situacija, buvusi šių metų žiemą-pavasarį Krynkų rajone, kai priešas uždarė dangų savo dronais. Tik šį kartą ji daug kartų padidinta“, – skundėsi rusai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(369)
(20)
(349)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: